Portfolio

Hier zie je wat voor projecten The Brand Building zoal doet of heeft gedaan. 

Merkstrategie

Een 1 op 1 sessie met jou als ondernemer of een workshop met het team om je merk verder aan te scherpen. Of wil je een volledige merkstrategie inclusief 'brandbook', aanhaken van vormgever, websitebouwer etc.  Er is van alles mogelijk: neem contact op en we bespreken de specifieke wensen en behoeften voor jouw merkvraagstuk.

The Brand Building_Beeldmerk_Black.png

Campagnes

The Brand Building ontwikkelt volledige campagnes, online & offline. Denk aan digital, Out of Home, printadvertenties, publiciteit: pas als alles in een sterke mix samenkomt zijn wij tevreden. Uiteraard werken we hierbij samen met art directors, vormgevers en anderen om samen tot een sterk concept te komen.

Peddler campagnebeeld.jpg

Publiciteit

Of het nu gaat om nieuws over een specifiek project of publiciteit rond een evenement, een collectie-aanwinst of personal PR: The Brand Building kan het publiciteitstraject voor je verzorgen. We informeren relevante journalisten over het nieuws en adviseren hierbij over de inzet van earned, paid & owned media. 

81edaf87-6e91-4e83-a7db-2ab8de691c67.JPG

Evenementen

Ook verzorgen we evenementen: van het uitvoeren van een stakeholder analyse voor het waarom en hoe van een evenement, tot aan de draaiboeken, het selecteren en aansturen van de juiste partijen voor catering, techniek en muziek. Wij doen 's avonds als laatste het licht weer uit en de deur dicht. 

image004.jpg